5 csajos sorozat azokra az estékre

5

Azokra az estékre, mikor nem akarsz azon gondolkodni, hogy melyik szereplő mit és miért mondott és nem baj, ha 3 történésről is lemaradsz egymásután, mert ezek pont nem olyanok, amin nagyon gondolkodni kéne. Tá-dám, itt az 5 csodasorozat, aminek nagyon fáradtan is nekiláthatsz:

1. GIRLS

Igazából ez pont az, aminek a címe alapján tűnik. Lányokról szól, de a habos-babos felhő nélkül, 0 tökéletes karakterrel, ahogy kell, hiszen innen könnyű fejlődni. Ez így is lesz, bár a főszereplő Hanna-t nem egyszerű megszokni, de érdemes. Tényleg!

Ez is érdekelhet: 2015 legjobb sorozatainak listája

2. Orange is the new black

Jó, itt egy kicsit érdemes figyelni, mert minden rész más karaktert mutat be, de igazából annyiszor visszautalnak mindenkire, hogy később is van alkalmunk pótolni. Elsőre tényleg ijesztő lehet a női börtönös vonal, de annyi erős karakter van benne, hogy tényleg nehéz leállni vele, ha egyszer belekezdesz.

3. Lipstick Jungle

Egy szörnyű magyar címadás következtében (Rúzs és New York?!) kaptam még kedvet hozzá 1.000 éve (azaz 7 ), persze hamar kiderült, hogy semmi köze nincs a Szex és New York-hoz. A sorozat középpontjában már-már betegesen karrierista, magas beosztású nők állnak, akiket fősulisként részről-részre kínosan bálványoztam, hiszen teljesen elhittem a “munkamániás, gazdag, feleségként és háziasszonyként is világbajnok nő” képet. Azóta ez már szertefoszlott, de nem tagadom, minden részt minimum 3x láttam már, még ha van is bennük valami megmagyarázhatatlanul frusztráló.

4. Enlightened

Lényegében a Lipstick Jungle szabadon értelmezett folytatása is lehetne, amiben a(z imádnivalóan mániákus) főszereplő munkahelyi idegösszeroppanása után megvilágosodik. A karakter iszonyat hiteles és szórakoztató és Amy olyannyira komolyan veszi magát, hogy a terápia után a hajthatatlan tenniakarását a világ jobbá tételére igyekszik fordítani. De persze minek, hiszen csak 2 évadot kapott.

5. You’re the Worst

Romantikus történet is lehetne, de nehezemre esik annak írni. 2 tökéletelen ember még tökéletenebb “kapcsolata”, vicces párbeszédekkel és elég ronda pasikkal. Na ez pont nem a tipikus filmes “összejövős-gyors szerelembeesést” mutatja be, hanem azt, hogy mi történik, ha két olyan ember talál egymásra, akik mindig megbuknak a kapcsolataikban. Garantált katasztrófa, de nézni jó!

    Orange is the new Black: Milkshake scene dancing    lauradern-enlightened1    tumblr_naq62fVJFk1qd74afo1_500

Ne hagyd ki: The Affair

Egy díjnyertes drámasorozat

Szerző

ek

Csoki-, munka- és sorozatfüggő.

Add Comment