Főszerepben a mellékszereplők

Méltatlanul elhanyagolt arcok, akik néha nagyobbat szólnak, mint maguk a főszereplők. Lássuk, kik ők!

GIRLS – Adam

adam-driver-

Ugye, ismeritek az Adam-féle srácokat? Nem épp okosak, nincs sok céljuk, perverzek és még disznóólban is élnek. Mégis vannak lányok, akik megmagyarázhatatlanul kötődnek hozzájuk. A sorozat elején kínos a felismerés, hogy a főszereplő Hana-nál már csak a bunkó, állati ösztöneinek (folyton) engedő pasija az elenszenvesebb. De ahogy megismered, végtelenül emberi és szórakoztató lesz, pont olyan, mint a fiú a szomszédból. A kritikákban is őt nevezik a legmeglepőbb karakternek, a sorozaton túl pedig az új, idén debütáló Star Wars filmben is látjuk majd a kis bamba arcát a viccesen elálló füleivel.

What’s the deal with that guy? – Jessa asked.

Is he like a great thinker or just a total fucking idiot?

Breaking Bad – Huell

4x11_-_Huell

Minden szereplő már lerágott csont és bár Saul dumája is hatalmas, de ne hagyjuk szó nélkült a bájos Huell-t sem! Ő Saul Goodman testőre, aki ha feltűnik, felragyog a nap. Nem épp kicsi testével elég riasztó hatást kelt, de én simán elhiszem, hogy titkon egyébként virágokat szárít könyvlapok között. De ki is emlékszik, hogy mi történt vele? Jól otthagyták egy safehouse-ban és szegény Huell azóta is kitartóan vár, hogy neki is írjanak végre egy sorozatot.. 

Twin Peaks – Tuskó lady

loglady

De most akkor ki ölte meg Nora Palmert? Sőt, továbbmegyünk: miért beszélget az öregasszony (alias Tuskó Lady) egy fatuskóval és hogyan szed ki belőle kulcsfontosságú információkat? Rejtély. Az egy dolog, hogy ebben a kultikus sorozatban minden szereplő bogaras, de a bolond nő, aki mindenhova egy jókora fadarabot cipel, – hiszen elhunyt férje szelleme abba költözött – hát ő mindent visz!

Friends – Gunther

mgid-uma-image-mtv

Az megvan, hogy a jóbarátok nagyonszőke figurája eredetileg csak egy statiszta lett volna a háttérben és azért kapta meg a szerepet, mert tudta, hogyan kell működtetni a kávégépet? 6 rész volt a terv, majd 10 év lett belőle, de a legviccesebb, hogy egyszer sem láttuk őt ténylegesen kávétfőzni. Bár a napfény színű haját a show befejezése után egyből visszafestette feketére, mi mégis így emlékszünk rá!

Veep – Gary

65th Annual Primetime Emmy Awards - Show

Nehéz volt egyet kiválasztani a sziporkázó karakterek közül, de Gary, a táskásfiú fergeteges. A sorozat az amerikai alelnök mindennapjait mutatja be és az ő stábját akik nem, nem átlagon felüli intelligenciával rendelkező über értelmiségi emberek, hanem olyanok, akik minden nap köztünk járnak. Ilyen Gary is, aki persze szuperhűséges és ha feltűnik a színen, önkéntelenül felcsattansz: már megint mi a fenét művel?! Mivel ő Selina, az alelnök szerves része, bedobták őt is az Emmy díjátadón, jó kis húzás volt, meg kell hagyni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük