Magyarországra is érkezik az új Twin Peaks évad!

A HBO eléggé taktikus volt, ugyanis az amerikai premier után csupán egy nappal Magyarországon a csatornáikon és az HBO GO-n fog debütálni David Lynch régi-új Twin Peaks-sorozata. A Showtime 18 részes, egyévados sorozata kétórás premierrel indul.

Az itthon május 22-étől elérhető új Twin Peaks írói és producerei echte az eredeti sorozat alkotói, David Lynch és Mark Frost, az executive producer Sabrina S. Sutherland, a teljes évadot pedig Lynch rendezte természetesen. A sorozat a HBO csatornákon és az HBO GO-n lesz látható május 22-étől. Az eredeti első és második évad pedig május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.

Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata huszonöt évvel azután folytatódik a Showtime-on, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása.

A várva várt sorozatba számos szereplő visszatér az eredetiből, köztük Kyle MacLachlan is Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, mellettük pedig több új szereplőt is köszönthetünk majd.